Запечені печериці в духовці. Просто і дуже смачно

Простий рецепт запечених печериців в духовці. Просто і смачно! Обов’зково приготуйте печериці за цим рецептом, Вам і вамиш рідним сподобається!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Для приготування Вам знадобиться:

  • 10 великих печериць;
  • 1 цибулина;
  • 2 ст.л. сметани;
  • 150 г сиру;
  • сіль, зелень.

Процес приготування

1. У грибів видаляємо ніжки і видаляємо м’якоть з капелюшків.

2. Ніжки дрібно ріжемо, змішуємо з дрібно нарізаною цибулею і обсмажуємо до м’якості, солимо.

3. Потім додаємо сметану, залишаємо на вогні хвилину.

4. Всипаємо дрібно нарізаний кріп і знімаємо з вогню. Додаємо в суміш 2 ложки тертого сиру.

5. Сумішшю фаршируємо капелюшки, посипаємо тертим сиром, ставимо на деко і доливаємо водички. У духовку на 25 хвилин.