Неймовірно смачно, і чому я раніше так не готувала! Солона скумбрія в морозилці

Такий рецепт приготування риби вам точно сподобається, правда, раніше я його ніде не зустрічала. А зараз така скумбрія — обов’язкова страва на кожному застіллі.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Скумбрія 1 шт.
  • Сіль 1 ст. л.
  • Цукор 1 ст. л.
  • Часник 3 зуб.
  • Кріп на смак (пару гілочок)
  • Морква по-корейськи 50 г

ПРИГОТУВАННЯ:

Очищаємо рибу, відрізаємо хвіст та голову, щоб залишилося лише філе. Потім серветками все просушити.

Сіль та цукор перемішати, а філе риби викласти на харчову плівку. Потім натерти сухою сумішшю. Часник очистити від лушпиння й пропустити через прес. Викласти часник на внутрішню сторону філе. Також ще начиняємо корейською морквою та зеленню.

Дві половинки філе потрібно з’єднати. 

Харчовою плівкою загорнути рибу. 

Помістити готову рибу на 2 години в холодильник. Після цього часу ще ставимо в морозилку на 24 години. Через добу виймаємо рибу та розморожуємо при кімнатній температурі. Коли риба буде м’якою, нарізати її скибками. 

Порада: викладіть скибки рибки на листя салату — це ідеальний варіант подачі скумбрії на святковий стіл. 

Смачного!