Сирники за рецептом моєї мами – самі ідеальні: перепробувано мною і подругами

Багато дітей і дорослих люблять сирники. Однак далеко не у всіх господинь виходить їх зробити в домашніх умовах. Моя мама розкрила мені деякі секрети приготування сирників. Головне – це правильно вибрати сир.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка

Нам знадобиться

  • Сир – півкілограма. Зверніть увагу на одну особливість. Даний інгредієнт обов’язково повинен бути сухий.
  • Ванілін – одна чайна ложка.
  • Пшеничне борошно – половина склянки.
  • Сіль – дрібка.
  • Куряче яйце – одна штука.
  • Цукровий пісок – дві столові ложки.
  • Масло вершкове – 30 грамів.

Кроки приготування сирників

Спочатку необхідно дістати всі продукти за списком. Також подивіться, щоб у вас була сковорідка з антипригарним покриттям. Потім ми беремо глибоку тарілку або невелику каструлю.

Викладаємо в неї сир. Якщо ви хочете, щоб сирники мали більш ніжний смак, то краще за все сирну масу протерти через сито.

Розбиваємо до сиру яйце.

Ретельно перемішуємо масу ложкою.

Сирники за рецептом моєї мами - самі ідеальні: перепробувано мною і подругами

Додаємо ванілін і сіль. Перемішуємо. Кладемо цукровий пісок. Не варто брати його занадто багато. Поступово висипаємо в масу борошно. Ретельно перемішуємо. Маса не повинна прилипати до рук. При необхідності додайте ще трохи борошна.

Сирники за рецептом моєї мами - самі ідеальні: перепробувано мною і подругами

Беремо трохи сирної маси і скочуємо шарик, потім трохи приплюсніть його руками. У нас повинен вийти корж. Ставимо на плиту сковорідку і кладемо вершкове масло. Коли воно розтане, викладаємо підготовлені сирники.

Сирники за рецептом моєї мами - самі ідеальні: перепробувано мною і подругами

Обсмажуємо їх з двох сторін до рум’яної скоринки.

Сирники за рецептом моєї мами - самі ідеальні: перепробувано мною і подругами

Подаємо до столу з варенням або згущеним молоком.

Не вдається скопіювати.