Особливий спосіб приготування голубців за новим рецептом: в рази смачніші
Ці голубці готуються нетрадиційним методом. Вони запікаються в духовці під сиром з овочами. Тому голубці вийдуть ще смачнішими і соковитішими. Вони обов’язково сподобаються вам і вашій родині!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Цікава публікація
Продукти, які потрібні для голубців:
- Фарш з будь-якого м’яса – 150 г;
- Капуста – один качан середнього розміру;
- Рис – 50 г;
- Цибуля ріпчаста – одна штука маленького розміру;
- Морквина – одна штука середнього розміру;
- Сіль / чорний перець / олія рослинного походження.
Продукти, які потрібні для шапки:
- Помідори – дві штуки;
- Часник – 3-4 зубчики;
- Сир твердий – 100 г;
- Кріп і петрушка;
- Сметана не сильно жирна – 30 г;
- Сіль і перець на ваш смак.
Переходимо до процесу приготування найсмачніших голубців:
Для початку підготуємо капусту, тобто відділимо листя. Є один простий метод, але для цього потрібна мікрохвильова піч: поміщаємо в неї цілий качан, вибираємо потужність 900 Вт і час до 10 хвилин, потім відразу опускаємо в холодну воду. Листя будуть після такої процедури відділятися легко і не рватися.
Варимо рис до напів готового стану. Цибулину шаткуємо, а морквину натираємо. Смажимо овочі на олії рослинного походження.
Коли зажарка і рис охолонуть, додаємо їх в фарш, солимо, перчимо і мішаємо.
Загортаємо начинку в капустяне листя і викладаємо голубці на деко, яке перед цим потрібно змастити олією.
Наливаємо трохи води, закриваємо деко з голубцями фольгою і поміщаємо в духовку на півгодини. Готуємо при 200 °.
В цей час дрібно ріжемо помідори, натираємо сир, січемо дрібненько зелень, видавлюємо часник. Все з’єднуємо, додаємо сметану, солимо, перчимо і мішаємо.
Через 30 хвилин, прибираємо фольгу і розподіляємо начинку зверху голубців рівномірним шаром. Готуємо в духовці ще 10-15 хвилин.