Смачний та простий рецепт тушкованої капусти

Ось рецепт для любителів тушкованої капусти.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Віддана

Потрібно:

  • капуста – пів качана;
  • морква – 2 шт.;
  • цибуля – 1-2 шт.;
  • томатна паста – 2ст.л;
  • мисливські ковбаски – 200г;
  • сіль та спеції – за смаком;
  • часник – 1 зубчик.

Приготування:

Спочатку дрібно нашатковуємо капусту ( найзручіше робити це за допомогою спеціальної шатківниці, яка нашаткує дуже дрібно та за лічені секунди). Після цього кладемо сковорідку на плиту, наливаємо в неї трохи олії і додаємо капусту.Зменшуємо вогонь до мінімуму, накриваємо сковорідку кришкою і даємо капусті час добре протушитись (приблизно 20 хв). Час від часу помішуємо капусту, щоб вона не пригорала.

Тим часом підготуємо наступні інгредієнти – натираємо моркву на терці і нарізаємо цибулю на маленькі кубики. Додаємо їх до капусти, солимо, додаємо спеції, все перемішуємо,накриваємо кришкою і тушемо все разом ще 10 хв.

Нарізаємо мисливські ковбаски, додаємо їх до наших овочів разом із томатною пастою. Знову накриваємо кришкою і доводимо страву до готовності. Страва готова! Всім смачного!

Не вдається скопіювати.