Не салат, а справжній делікатес: готується просто, з’їдається швидко
Сьогодні пропонуємо вашій увазі смачний, делікатесний салат з язиком (без майонезу) на святковий стіл. Цей салат завжди користується успіхом. Впевнені, що він займе гідне місце і на вашому святковому столі, а також сподобається вашим гостям.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Інгредієнти:
- Язик свинячий — 300 г
- Огірок свіжий — 150 г
- Яйця — 3 шт.
- Консервований зелений горошок — 200 г
- Сметана 20% — 100 г
- Варений жовток — 1 шт.
- Гірчиця готова — 1 ч. л.
- Цибуля (солодка) — 60 г
- Зелень петрушки — 1 пуч.
- Сіль, чорний мелений перець — на свій смак
Кроки приготування:
1. Нарізаємо відварений язик, свіжий огірок, яйця кубиком, цибулю тонкими пір’їнками, зелень петрушки дрібно (трохи залишаємо для прикраси).
2. Додаємо зелений горошок, солимо, перчимо і перемішуємо.
3. Готуємо заправку. Для цього в сметану додаємо подрібнений варений яєчний жовток і гірчицю. Перемішуємо вінчиком.
4. Додаємо до салату заправку, перемішуємо і прикрашаємо зеленню.
Смачний салат готовий!
Відео-рецепт: