Кухар взяв масло і склянку, і показав всім жінкам світу шикарний лайфхак

Якщо ви любите готувати, то напевно звернули увагу, що часто в рецептах вершкове масло рекомендують використовувати кімнатної температури.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Що ж потрібно зробити для цього?

Хіба можливо довести масло до необхідного стану і зберегти його якість? Дуже просто! Прямо зараз ми поділимося з Вами цим секретом.

Що б зробити вершкове масло м’яким знадобиться всього лише пара хвилин:

  1. Спочатку візьміть стільки масла, скільки Вам потрібно і покладіть в тарілку.
  2. Візьміть чашку і нагрійте її, налив туди гарячу воду.
  3. Приблизно через хвилину вилийте воду і насухо витріть внутрішню частину посуду, накрити ним масло.
  4. Залишилося почекати близько хвилини.
  5. Готово! Сміливо піднімайте чашку, масло вже м’яке.

Включайте Відео для перегляду:

Не вдається скопіювати.