Кухар взяв масло і склянку, і показав всім жінкам світу шикарний лайфхак
Якщо ви любите готувати, то напевно звернули увагу, що часто в рецептах вершкове масло рекомендують використовувати кімнатної температури.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Що ж потрібно зробити для цього?
Хіба можливо довести масло до необхідного стану і зберегти його якість? Дуже просто! Прямо зараз ми поділимося з Вами цим секретом.
Що б зробити вершкове масло м’яким знадобиться всього лише пара хвилин:
- Спочатку візьміть стільки масла, скільки Вам потрібно і покладіть в тарілку.
- Візьміть чашку і нагрійте її, налив туди гарячу воду.
- Приблизно через хвилину вилийте воду і насухо витріть внутрішню частину посуду, накрити ним масло.
- Залишилося почекати близько хвилини.
- Готово! Сміливо піднімайте чашку, масло вже м’яке.
Включайте Відео для перегляду: