Так печінку ви ще жодного разу не готували, особливо сподобається діткам

Печінка в такому клярі виходить дуже соковитою!

Про це пише Мій Світ, за матріалами Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • Печінка куряча-500 г
  • Сметана або майонез — 4-5 ст. л
  • Яйце — 3 шт
  • Борошно пшеничне — 4 ст. л.
  • Часник 3-4 зубчики
  • Спеції
  • Сіль
  • Рослинна олія (для смаження)

Приготування:

Часник пропускаємо через часникочавку.

Для кляру змішуємо яйце, часник, сметану або майонез, додаємо борошно і трохи солимо. Все збиваємо виделкою.

Печінку миємо, очищаємо від плівок, ріжемо порційно. Злегка відбиваємо і посипаємо спеціями. Потім шматочки печінки в клярі викладаємо в гарячу олію. Обсмажуємо з закритою кришкою з двох сторін. Подаємо з овочами й зеленню. Печінка виходить дуже соковитою!

Не вдається скопіювати.