Молода капуста, 3 яйця і пучок зелені Всього 30 хвилин — і смачна страва готова!
Нещодавно я вирішила переглянути кулінарні записи своєї мами і знайшла там чудовий рецепт пирога з молодою капустою .
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Як виявилося, він неймовірно простий у приготуванні і завжди виручить, коли часу обмаль. Такий пиріг підійде для пікніка, легкого сніданку, а також доповнить обід або вечерю.
Швидкий пиріг з капустою
Інгредієнти:
- 500 г білокачанної капусти
- 3 яйця
- 5 ст. л. сметани
- 3 ст. л. майонезу
- 6 ст. л. пшеничного борошна
- 1 ч. л. солі
- 2 ч. л. розпушувача
- 50 г кропу
- 2 ч. л. кунжуту
- 10 г вершкового масла
Приготування:
Нашаткуй капусту, підсоли і злегка потисни.
Додай дрібно нарізаний кріп.
Окремо збий яйця до однорідної консистенції.
Додай в яєчну суміш сметану, майонез, борошно і розпушувач. Гарненько вимішати тісто.
Змащуємо форму вершковим маслом і викладаємо в неї капусту. Залити готовим тістом.
Помісти форму в духовку, розігріту до 180 градусів, і випікати пиріг близько 30 хвилин до утворення золотистої скоринки.