Як зварити яйця, щоб шкаралупа з них буквально злітала: допоможе звичайна канцелярська кнопка

Ви вважаєте, що варити яйця — це найлегша справа на кухні?

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

Поміщаєте в каструлю, заливаєте водою, доводите до кипіння і варите ще 10 хвилин. Що ж важкого. Але коли починаєте чистити, то шкаралупа знімається разом з білком, жовтки не завжди готові, і взагалі вигляд яєць бажає кращого.

Ось кращий спосіб очищення яєць.

Підготуйте собі звичайну шпильку або кнопку та з її допомогою зробіть в яйці на його закругленій частині невеликий отвір.

Саме в цій частині яйця є порожнеча, тому звідти нічого не витече. Отвір потрібно робити акуратно, щоб не пошкодити захисну плівку. 

Після цього можна варити яйця звичним способом.

А в кінці помістити їх в холодну воду. 

Результат вас точно здивує! Під час чищення шкаралупа буде злітати! 

Завжди використовую цей трюк. Перевірено!

Не вдається скопіювати.