Готую його без духовки другий день поспіль. Всього за 30 хвилин. Неймовірний торт на сковороді

Якщо до вас несподівано повинні навідатися гості, а для випічки зовсім не залишилося часу, тоді на допомогу може прийти рецепт дуже простого тортика на сковороді. Його приготування не займає багато часу, а ваші рідні та гості точно будуть в захваті! Обов’язково спробуйте!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

Інгредієнти:

  • 220 г борошна
  • 100 г меду.
  • 0,5 ч. ложки солі.
  • 200 г сметани.
  • 2 яйця.
  • 1 ч. ложка соди.
  • 150 г вареного згущеного молока.
  • 130 г вершкового масла.

Приготування:

  1. Беремо невелику каструльку та викладаємо туди: 2 яйця, 100 грамів меду, 130 грамів вершкового масла та щіпку солі.
  2. Дані інгредієнти ставимо на водяну баню. Все ретельно перемішуємо. Коли маса стане однорідною, додаємо 1 чайну ложку соди. Знову все перемішуємо.
  3. Як тільки ви помітите, що маса почала утворювати піну, всипне трішки борошна від загальної кількості, все перемішайте.
  4. Виключаємо вогонь та трішки остуджуємо.
  5. Додаємо все борошно, яке залишилося та починаємо замішувати тісто.
  6. Кладемо готове тісто на дошку, розділяємо на вісім рівних частин та тонко розкачуємо.
  7. На попередньо розігріту сковороду викладаємо по одному готові пласти. Випікаємо по одній або дві хвилині з двох сторін. Для того, щоб коржі не пригоріли, випікайте їх на невеличкому вогні.
  8. Крем: беремо 150 грамів вареного згущеного молока, додаємо до нього сметану та вершкове масло.
  9. Все акуратно збиваємо міксером.
  10. Тепер приступаємо до збирання торта: кожен корж змащуємо кремом та викладаємо.
  11. Тортик декоруємо так, як вам найбільше подобається.
  12. Залишаємо в холодильнику на деякий період, щоб коржі стали м’які та добре просочилися кремом.

Якщо ви будете його готувати вперше, то торт вас здивує своїм ароматом. Він ідеально підійде для чаювання в колі близьких людей!

А ви коли-небудь готувати торт на сковороді?

Не вдається скопіювати.