Смачна закуска з курячих сердечок
Таку закуску не соромно і на святковий стіл поставити. Вона виходить в міру пікантна і дуже смачна. Закуска сподобається кожному хто спробує, тож готуйтеся ділитися рецептиком.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти
- 500 грам курячих сердечок
- 1 цибулина
- 3 моркви
- сіль, перець за смаком
- 2 зубчики часнику
- 10 мілілітрів оцту 9%
- 2 лаврові листки
- перець горошком
- 2 столові ложки приправи для моркви по-корейськи
- 200 мілілітрів соняшникової олії
Покроковий процес приготування:
Курячі сердечка промиваємо і кладемо в каструлю. Заливаємо водою, солимо, додаємо лавровий лист і перець горошком. Ставимо на плиту і варимо до готовності.
Очищену моркву натираємо на тертці для моркви по-корейськи. Тонкими пір’їнками нарізаємо очищену цибулю. Нарізаємо більш дрібними шматочками відварені серця.
У сковороду наливаємо олію і добре нагріваємо. Додаємо в неї спеції для моркви по-корейськи. Прожарюємо спеції буквально 1-2 хвилини і кладемо моркву з цибулею. А потім відразу ж знімаємо з вогню і перемішуємо.
Перекладаємо гарячу масу в жаростійкий посуд, додаємо часник і перемішуємо. Потім вливаємо оцет і знову перемішуємо. Додаємо в масу сердечка і добре перемішуємо. Все залишаємо до повного охолодження, потім прибираємо в холодильник на 5-6 годин.
Через відведений час салат перемішуємо і подаємо до столу.