Морквяні оладки смачні, як у бабусі: ароматна страва за секретним сімейним рецептом

Рецептом цих ситних оладок зі мною поділилася бабуся, дуже апетитно. Коли їм їх, згадую дитинство, в нашій родині вони часто на вечерю були. Діткам дуже подобаються!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка

Необхідні інгредієнти:

  • 350 г моркви;
  • 2 яйця;
  • третину склянки молока;
  • борошно;
  • 1 ч. л. цукру;
  • 1 ч. л. розпушувача;
  • 1 пучку солі;
  • соняшникова олія;
  • соус або сметана для подачі.

Покроковий процес приготування:

Моркву гарненько мою, очищаю, відправляю варитися до м’якості, після чого зливаю воду, а овочі остуджую.

Подрібнюю морквину за допомогою блендера або на дрібній тертці в кашку, вбиваю два яйця, гарненько вимішую.

Тепер всипаю розпушувач, цукрю, підсолюю, ще раз все перемішую.

Борошно підсипаю порціями, ретельно перемішуючи. Добиваюся в’язкої густої консистенції.

Розігріваю в сковороді олію, оладки кладу ложкою. Готую під кришкою, поки не стануть рум’яними з обох сторін.

Подаю страву з холодною сметаною або улюбленим соусом, дуже ситно і незвично!

Не вдається скопіювати.