Шалено смачно і просто: повітряний крем-десерт всього за 5 хвилин

Баваруа — це баварський крем з неймовірним смаком. Він вершковий та желеподібної консистенції. Його можна використовувати для приготування безлічі рецептів: багатошарових тістечок, начинок, а також як крем для змащування тортів. 

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

Складові:

  • Молоко — 1,5 скл.
  • Цукор — за смаком
  • Яєчний жовток — 3 шт.
  • Сметана — 300 мл
  • Вода — 4 ст. л.
  • Ванільний екстракт — 1 ч. л.
  • Желатин — 1 ст. л.

Рецепт приготування крему:

  1. Жовтки потрібно розтерти з цукром та проварити на малому вогні. 
  2. Цівкою потрібно вливати молоко та продовжувати нагрівати суміш протягом 10 хвилин. Не забувайте помішувати. 
  3. Ні в якому разі не кип’ятіть суміш! Паралельно збийте нежирну сметану або йогурт. Йогурт має бути з ванільним екстрактом і без наповнювачів. 
  4. Замочіть желатин у воді та залиште набухати.
  5. Потім додайте желатин до яєчної суміші та все ретельно перемішайте. Залиште охолоджувати до кімнатної температури. 
  6. Потім потрібно додати збиту сметану, перемішати та розкласти по креманках.
  7. Помістіть в холодильник та залиште охолоджуватися. 
  8. Ви будете в захваті від такого десерту!

Смачного!

Вам сподобався рецепт?