Апетитні ліниві вареники з манкою
Я ліниві вареники обожнюю з дитинства, тому зараз з задоволенням їмо їх разом зі своїми маленькими дітлахами. Знайшла ідеальний, як на мене, рецепт лінивих вареників, який став моїм фаворитом. Ніякого замісу тіста і брудної кухні. За рахунок манки вареники дуже ніжні. Мають вони приголомшливий насичений смак, який сподобається всім. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні інгредієнти
- 500 гр сиру
- 1-2 яйця
- 5-6 столових ложок манки
- 10 гр ванільного цукру
- цукровий пісок за смаком
- 25 гр вершкового масла
Покроковий процес приготування вареників
В першу чергу відправляємо сир в окрему ємність і додаємо яйця. Потім сипем звичайний і ванільний цукор.
Також додаємо манку і добре все перемішуємо. У такому вигляді залишаємо на 5-10 хвилин.
Тепер беремо велику плоску тарілку. Розподіляємо по ній підготовлену масу і розрівнюємо. В результаті ми повинні отримати пласт, товщина якого повинні бути приблизно 2 см.
Ставимо на вогонь каструлю з водою. Доводимо до кипіння і солимо її.
Потім ложкою відокремлюємо невеликі шматочки тіста і опускаємо в кип’яток.
Доводимо знову до кипіння і шумівкою дістаємо.
Після чого змащуємо вершковим маслом і подаємо до столу.