Крем для будь-якої випічки, як морозиво

Ніжний крем, що нагадує за смаком пломбір. Приголомшливо смачно.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Складові:

  • сметана – 500 грам. Сметану краще брати жирну. Ідеально – домашню
  • цукровий пісок – 180 грам
  • масло вершкове розм’якшене – 250 грам
  • лимонна цедра
  • яйця курячі – два яйця
  • борошно пшеничне – три столові ложки
  • ванільний цукор – один стандартний пакетик

Приготування крему зі смаком морозива

З’єднати в миску борошно, цукровий пісок, лимонну цедру, сметану, яйця, ванільний цукор. Перемішати віником або міксером до однорідного стану суміші.

Викласти суміш на водяну баню і варити, часто помішуючи, до загусання. Потім зняти з вогню і остудити повністю.

Масло вершкове добре збити міксером. Продовжувати збивати, частинами додаючи крем. Коли крем повністю увійде в масло, збити все ще кілька хвилин. На цьому крем зі смаком морозива готовий.

Можна використовувати його в будь-який випічці і насолоджуватися чудовим смаком.

Не вдається скопіювати.