Улюблений салат всіх чоловіків «Шахтар». Змітається зі столу першим

Швидкий в готуванні салат, виходить ситним з оригінальним і гостреньким смаком.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • – мариновані гриби, 300 г;
  • – грудка куряча відварна, 300 г;
  • – морква по-корейськи, 300 г;
  • – майонез за смаком.

Ріжемо гриби на шматочки, м’ясо курки також ріжемо на шматочки. Змішуємо гриби з м’ясом і морквою, заправляємо майонезом, додайте за смаком сіль і перець.

Відварну курку можна замінити копченим м’ясом – смак салату стане іншим, більш насиченим і яскравим. Замість маринованих шампіньйонів, візьміть мариновані грузді або білі маленькі грибочки – наявність грибів в салаті, дає дуже приємні відчуття, і ви отримуєте не тільки смакову насолоду, а й естетичну.

Якщо віддаєте перевагу печериці, тоді можна замаринувати їх або просто обсмажити зі спеціями. Обсмажувати слід до тих пір, поки з них не випарується вся рідина, щоб салат не перетворився в кашу з різних продуктів. Не завадить в салаті і свіжий кріп і петрушка.

Не вдається скопіювати.