Лінивий рецепт торта «Медовий пух» без розкочування коржів
Рецепт досить простий у приготуванні і не потребує багато часу. Якщо в торт додати улюблену начинку, таку як сухофрукти, цукати, горішки або мак, Ви зробите його смак незабутнім.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Підготуйте такі продукти:
- 320 грам борошна
- 200 грам цукру
- п’ять яєць
- 120 грам меду
- 1/3 чайної ложки соди.
Для крему:
- 800 грам сметани і цукрова пудра на свій розсуд.
Покроковий процес приготування торта
До меду додаємо соду, ставимо на самий маленький вогонь і варимо до зміни кольору маси.
Збиваємо між собою яйця, цукор і сіль протягом 5 хвилин.
Змішуємо медову і яєчну маси. Поступово, додаємо просіяне борошно, не перестаючи помішувати.
Перед тим, як вилити тісто, чашу мультиварки змащуємо олією, а дно встеляють пергаментом. Час випічки виставляємо 1 годину і 10 хвилин. Готовність коржа перевіряємо дерев’яною шпажкою.
Тепер приготуємо крем. Для цього збиваємо сметану з цукровою пудрою.
Коли випічка трохи охолоне, розділяємо її на 5 коржів.
Кожен корж змащуємо кремом і складаємо торт. Зверху можна присипати горіхами і шоколадом.
Щоб торт достатньою просочився, залишаємо його в холодильнику на цілу ніч.