Простий рецепт приготування шампіньйонів. Ну дуже смачно!

Шашлик з шампіньйонів цілком можливо приготувати без багаття. Всього лише потрібно замаринувати їх, а після запекти в духовці. Виходить неймовірно смачна закуска, яка всім дуже сподобається!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Які інгредієнти потрібні:

  • 600 г свіжих шампіньйонів;
  • Один пучок кропу;
  • Чотири ст. л. соєвого соусу;
  • Дві ч. л. соку лимона;
  • Одна ч. л. паприки;
  • Сіль на ваш смак;
  • Чотири ст. л. олії соняшникової.

Починаємо готувати шампіньйони

Для початку ретельно миємо гриби і сушимо їх на одноразових рушниках, щоб позбутися від усієї зайвої вологи.

Перекладаємо шампіньйони в щільний пакет і відправляємо туди всі інгредієнти, які перераховані вище. Кріп перед цим дрібненько січемо.

Зав’язуємо пакет і гарненько струшуємо його, щоб все перемішалося. Залишаємо маринуватися на півгодини.

Беремо дерев’яні шпажки, змочуємо у воді і нанизуємо грибочки.

Включаємо духовку на 200 °, щоб спочатку розігріти її, а після поміщаємо гриби на деко. Готуємо 15 хвилин.

Не вдається скопіювати.