Рецепт приготування печінки: виходить дуже ніжною і ароматною
Сьогодні я вам пропоную приготувати яловичу печінку швидко, а результат буде неймовірно смачним.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки
Така печінка вразить вас своєю ніжністю, ароматом та смаком, а головне — в ній не буде ні краплі гірчинки! Цей рецепт вам точно сподобається.
Складові:
- 500 — 600 грамів яловичої печінки
- яйце
- 2 зубки часнику
- цукор — 1 ч. л.
- сіль — 1 ч. л.
- цибуля — 1 велика
- сода — 0,5 ч. л.
- борошно для панірування
Приготування:
- Промийте ретельно печінку, а потім просушіть спеціальними паперовими рушниками. Після цього печінку потрібно нарізати на шматки.
- Для маринаду потрібно збити яйця та додати сіль, цукор та соду. Пропускаємо часник через прес й теж додаємо до маринаду.
- Маринуємо печінку в цій суміші декілька годин. Можна залишити на ніч, якщо ви будете смажити вранці.
- Очистьте цибулю та наріжте кільцями. Обсмажте на рослинній олії. Печінку потрібно обваляти в борошні, потім смажити на олії, що залишилася після цибулі.
- Обсмажувати печінку з двох сторін в середньому по три хвилини, а потім накрити викласти зверху цибулю.
- Накрити кришкою й тушкувати 5 хвилин.
Смачного!