Простий і швидкий рецепт яблучного пирога

У вас немає часу на приготування, а десерту хочеться, пропоную скористатися таким простим і дуже смачним рецептом пирога з манної крупи, кисло-солодких яблук.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Цікава публікація

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • манна крупа, 160 г;
  • борошно, 130 г;
  • ванільний цукор за смаком;
  • розпушувач, 10 г;
  • цукор, 190 г;
  • вершкове масло заморожене, 100 г;
  • сіль – дрібка;
  • яблука кисло-солодкі, 1 кг.

Процес приготування яблучного пирога:

Борошно просіваємо і з’єднуємо з манною крупою, сіллю, цукром і ванільним цукром. Ділимо масу на 4 частини.

Яблука натираємо на грубій терці і масу ділимо на 3 частини.

Форму застеляємо пергаментом і висипаємо частину сухої суміші, рівномірно розподіляємо.

Викладаємо частину яблук і також рівномірно розподіляємо.

Робимо другий шар сухої суміші, потім яблучний, сухої суміші, яблука і суміш.

Натираємо на тертці заморожене вершкове масло, присипаємо цукром.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо пиріг близько 45 хвилин.

Охолоджуємо протягом 1 години пиріг у формі, потім виймаємо на тарілку.

За смаком, можна ще присипати остиглий пиріг цукровою пудрою, змішаною з корицею.

Не вдається скопіювати.