Простий і смачний торт ”Снікерс” який не потрібно випікати
Поділюся з Вами рецептом торта без випічки «Снікерс». Торт з насиченим, карамельно-шоколадним смаком. Дуже ніжний, солодкий і смачний.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Цікава публікація
Ніхто не здогадується, що наш торт приготовлений без випічки.
Складові
- Печиво шоколадне – 500 г
- Яєчні жовтки – 4 шт.
- Молоко – 600 мл
- Цукор – 100 г
- Борошно пшеничне – 50 г
- Масло вершкове – 50 г
- Ванільний цукор – 10 г
- Варена згущене молоко – 1 банка
- Арахіс смажений – 200 г
Глазур
- Масло вершкове – 70 г
- Какао-порошок – 2 ст. ложки
- Цукор – 4 ст. ложки
- Молоко – 30 мл
Торт Снікерс без випічки: процес приготування
У глибоку ємність додаємо жовтки яєць, всипаємо цукор і ванільний цукор.
Віночком все перемішуємо, до однорідного стану. Всипаємо борошно і знову перемішуємо.
Гаряче молоко (майже кип’яток) вливаємо невеликими порціями, постійно перемішуючи масу.
Переливаємо масу в сотейники і перемішуючи, варимо на вогні, до загустіння.
Коли крем загус, додаємо вершкове масло, перемішуємо.
Як тільки масло розчинилося, відключаємо плиту і залишаємо крем остигати.
Потім, в форму (форма може бути будь-яка, у мене квадратна 30см Х 30см) викладаємо невелику кількість крему.
Змащуємо цим кремом дно форми і викладаємо шар печива.
На печиво, за допомогою кондитерського мішка (або звичайного пакета з відрізаним куточком) викладаємо тонкий шар вареного згущеного молока.
Зверху викладаємо шар заварного крему, розподіляємо по всіх поверхні.
Далі, знову шар печива, шар вареного згущеного молока і шар заварного крему.
Наступний шар, шар печива і останній шар – заварний крем.
Готуємо глазур. У сотейнику змішуємо цукор, какао-порошок, вершкове масло і молоко.
Ставимо сотейник на слабкий вогонь і варимо, перемішуючи, до повного розчинення цукру.
Охолоджуємо глазур і заливаємо ним верх торта.
Торт прикрашаємо смаженим арахісом. Із залишків вареного згущеного молока робимо сіточку на торті.
Залишаємо торт кілька годин, для просочення. Смачного!