Дуже смачний оселедець по — голландські в банці
Візьміть на озброєння рецепт: оселедець по голландські. Такі банки спустошуються за раз.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Ця рибка зі столу змітається в першу чергу. Раджу дуже.
Інгредієнти
- Оселедець свіжоморожений — 2 шт.,
- Цибуля — 2 шт.,
- Лимон — 0,5 шт.,
- Цукор — 6 ч. л.,
- Сіль — 4 ч. л.,
- Морква — 1 шт.,
- Лавровий лист — 10-12 шт.,
- Чорний перець — 8-10 горошин (крупно-мелених)
Вихід: дві 0,5 л банки (4-6 порцій).
Приготування
- Лимон нарізаємо тонкими кружечками. Моркву тремо на крупній тертці. Цибулю нарізаємо кільцями.
- Викладаємо шарами в банку: на дно — кілька кілець цибулі, лавровий лист, щіпку моркви, шматочок лимона, 0,5 ч. л. цукру, щіпку перцю і солі. Зверху — шар оселедця. Потім знову овочі й спеції.
- І так, чергуємо шарами, періодично придавлюючи, поки не доберемося до самого верху банки. Тепер закриваємо щільно кришкою і відправляємо в холодильник.
- На другий-третій день оселедець готовий.
Приготовлений таким чином оселедець виходить ніжний, солодкий, соковитий і дуже, дуже смачний. При подачі можна полити рослинною олією і злегка посолити.
Приємного апетиту!