Смачненька картопля по-селянськи, з хрусткою скоринкою. Покроковий рецепт
З картоплі можна приготувати безліч смачних страв, а сьогодні я ділюся з вами рецептом неймовірного гарніру: картопля по-селянськи. Хрустка скоринка та запашний аромат нікого не залишать байдужими.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки
Інгредієнти для приготування:
- картопля – 1 кг;
- спеції (італійські трави);
- рослинна олія (соняшникова нерафінована);
- чорний перець (на смак);
- сушений часник (на смак);
- морська сіль (на смак).
Покрокове приготування:
- Спершу очистьте картоплю та ретельно промийте. Просушіть паперовими рушниками й наріжте кубиками. Перемістіть в глибоку посудину, додайте сіль, перець, спеції, сухий часник. Все залийте рослинною олією.
- Застеліть фольгою деко та викладіть картоплю рівним шаром.
- Розігрійте духовку 220 градусів, а тоді помістіть всередину картоплю.
- Достатньо запікати 25-30 хвилин. За цей час картопля стане м’якою та вкриється золотистою скоринкою.
Ви часто готуєте картоплю?