Загортаємо шпроти в лаваш і нарізаємо: тарілка закуски збирається без всяких зусиль

Зазвичай складання закусочних тарілок перетворюється в досить трудомістке заняття: всі інгредієнти потрібно спочатку розкласти окремо, а потім ще красиво зібрати на грінках, хлібі або канапе. Ми вчинимо інакше і заощадимо значну кількість часу, а закуску зробимо більш смачну. Загорнемо в звичайний лаваш шпроти з зеленню і сиром, а потім просто поріжемо рулет на порції.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами iUkrayina

Для приготування нам знадобиться банка шпротів в олії, два зварених круто яйця, 100 грамів сиру, 2 зубчики часнику, листя салату, 120 грамів майонезу і два великих листа лаваша.

Шпроти розрізаємо навпіл і вздовж, так їх зручніше буде потім класти в закуску. У майонез видавлюємо часник, все перемішуємо і половиною отриманого соусу змащуємо лаваш. Зверху викладаємо листя салату.

На нього натираємо одне зварене круто яйце, половину сиру і наносимо ще один тонкий шар звичайного майонезу.

Накриваємо другим листом лаваша, його також змащуємо майонезом з часником і знову робимо шар натертого яйця, сиру. Уже на нього викладаємо рибу.

Акуратно загортаємо лаваш в рулет і даємо охолонути йому в холодильнику близько години.

Залишилося тільки нарізати рулет порційно і подати до столу.

Не вдається скопіювати.