Печінковий рулет – розлітається на ура. Вся сім’я дуже любить
Цей рецепт полюбився в нашій родині вже давно і якщо не виходить готувати його в звичайні дні, обов’язково готую в святкові або у вихідний.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя
Як готується «Печінковий рулет»
Необхідно:
- Печінка – 1 кг (підійде будь-яка – свиняча, куряча, індичих, можна і яловичу)
- Цибулини – 2 шт
- Моркви – 2 шт
- Соняшникової олії – 4 ст.л.
- Плавленого сиру – 200 гр
- Вершкового масла – 150 гр
- Солі та спецій за смаком
Печінку добре миємо, видаляємо плівку. Якщо потрібно і протоки. Овочі очищаємо.
Варимо печінку, в киплячій, підсоленій воді. Свинячу потрібно варити 40 хвилин, курячу менше.
Овочі нарізаємо не крупніше. І пасеруємо на олії додавши спеції за смаком.
Печінку перекладаємо в блендер, порізавши на шматочки, туди ж відправляємо цибулю з морквою і збиваємо.
Додаємо масло і ще раз перемішуємо.
Беремо прямокутний шматочок фольги, промазуємо олією, розкладаємо рівномірно печінкову масу.
Поверх викладаємо натертий сир, відступивши від країв по парі сантиметрів.
Не кваплячись і акуратно скручуємо рулет за допомогою фольги. Загортаємо рулет щільно і відправляємо в холод на пару годин.
Через деякий час, прибираємо фольгу, краї рівненько зрізаємо, і оформляємо до смаку.
Для прикраси я використовую майонез, оливки і зелень.
Ця страва завжди розлітається у нас на ура.