Як просто і смачно приготувати цвітну капусту в духовці
Готуємо соковиту і смачну запіканку з цвітної капусти.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Інгредієнти
- Капуста цвітна — 1 кг
- Сметана — 2 ст. л.
- Майонез — 2 ст. л.
- Гірчиця — 1 ч. л.
- Сир — 130 г
- Яйця курячі — 3 шт.
- Перець чорний мелений
- Куркума — за смаком
- Сіль — за смаком
Приготування
1. Капусту розбираємо на маленькі суцвіття і відварюємо в підсоленій воді протягом 3 хвилин. Потім суцвіття виймаємо й даємо охолонути.
2. Готуємо заливку. У миску вбиваємо яйця, додаємо дрібку солі, гірчицю, чорний перець, куркуму, додаємо сметану, майонез і добре перемішуємо вінчиком.
3. У форму, змащену вершковим маслом, викладаємо капусту щільно, заливаємо заливкою, посипаємо тертим сиром і відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів на 20-25 хвилин.
4. Готову запіканку присипаємо зеленню і подаємо порційно на стіл.
Приємного апетиту!