Влітку часто роблю піцу без борошна і дріжджів. Так смачно, що про класичну забули

Якщо ви любите піцу, а докори сумління не дозволяють їсти її часто — потрібно про фігуру піклуватися, скористайтеся цим рецептом. Така «випічка» зовсім не містить борошна — з цієї причини вона підійде і тим, хто не може їсти страви з глютеном. У ній багато овочів, що особливо добре для літа, та й для організму теж. Мороки з приготуванням практично ніякої. Додайте до цього відмінний смак і відсутність тяжкості в шлунку, яке ви неодмінно відчуваєте після поїдання звичайної піци. Загалом, одні плюси.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Піца на кабачкової основі

Так, саме так. Замість класичного тесту для цієї піци використовується млинець з кабачків. Для його приготування знадобляться великий кабачок, два яйця, натертий сир (грамів 50-100), приправи і спеції (сіль, мелений перець, сушений часник і т. п.) За смаком.

Кабачок потрібно натерти на купній тертці, добре віджати сік. Додати яйця, приправи і спеції, сир. Від кількості сиру залежить смак піци. Якщо ви хочете, щоб він був більш насиченим, додайте грамів 100 цього продукти. Якщо ви не великий шанувальник сиру, можете обмежитися меншою кількістю.

Тепер викладіть все в форму, змащену маслом, — ідеально підійде силіконова. Якщо такої немає, вистелити форму пергаментом. Випікайте при температурі 190 ° С протягом 15 хвилин.

У цей час можна зайнятися підготовкою начинки. Використовуйте будь-які продукти: шинку, оливки, помідори, гриби і т. п. Не забудьте про сир. Коли основа буде готова, викладіть на неї начинку і випікайте ще 10 хвилин.

Літня овочева піца готова!