Печиво через м’ясорубку «Спаржа»
Цей простий і швидкий рецепт, хрусткого і м’якого печива вам точно припаде до смаку. Можна робити з начинкою з джему або просто так, з пудрою.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- масло вершкове або якісний маргарин, 200 г;
- цукор, 200 г;
- яйце і жовток по 1 шт;
- сіль дрібка;
- борошно, близько 450 г;
- розпушувач, 1 ч.л;
- повидло яблучне або інше варення.
Процес приготування
Розм’якшене вершкове масло збиваємо з сіллю до однорідності.
Додаємо цукор і ванілін за смаком і збиваємо до однорідності.
Додаємо порціями яйце і жовток, збиваємо.
Борошно просіваємо і змішуємо з розпушувачем.
Додаємо більшу частину борошна і вимішуємо, поступово додаючи залишок. Тісто добре вимішуємо.
Порада: борошно беріть холодне, щоб тісто не розпливалося.
Пропускаємо тісто через м’ясорубку.
Деко застеляємо пергаментом і викладаємо невеликі порційні частини тіста.
Формуємо човники з тіста і всередину кладемо повидло або інше варення. Можна і не класти джем.
Духовку розігріваємо до 200 градусів і випікаємо до золотистої, близько 10 — 15 хвилин.
Чим рум’яніше буде печиво, тим хрустке воно буде.
Остигле печиво можна посипати цукровою пудрою.