Ніжне сирне печиво, яке готується дуже просто і швидко

Простий рецепт дуже смачного сирного печива. Це улюблені ласощі діток, а також всіх дорослих.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Це найідеальніший і перевірений рецепт, тому випічка виходить завжди і у всіх. Спробуйте приготувати, вам вона сподобається.

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне — 500 г
  • Сир — 300 г
  • Масло вершкове — 100 г
  • Сода — 1 ч. ложка
  • Оцет 9% — 2 ч. ложки
  • Молоко — 50 мл
  • Цукор — 250 г
  • Ванільний цукор — 1 пакетик
  • Яйце — 1 шт
  • Цукрова пудра для посипання

Інструкція по випічці печива:

  1. У глибокій мисці змішуємо цукор, ванільний цукор і яйце.
  2. Додаємо молоко, розтоплене вершкове масло і сир.
  3. Перемішуємо до однорідної структури.
  4. Далі, додаємо частину борошна, перемішуємо.
  5. Гасимо оцтом соду, додаємо в тісто і знову все перемішуємо.
  6. Після, додаємо решту борошна і замішуємо тісто.
  7. Тісто загортаємо в харчову плівку і ставимо в холодильник на 25-30 хвилин.
  8. Після холодильника тісто розгортаємо в пласт, товщиною приблизно 1 см.
  9. З пласта тіста, з допомогою склянки чи круглої форми вирізаємо кола.
  10. Деко застеляємо пекарським папером і перекладаємо на папір кола з тіста.
  11. Духовку розігріваємо до 180° C і випікаємо печиво 30-35 хвилин.
  12. За бажанням, перед подачею можна посипати цукровою пудрою.

Приємного апетиту!

Не вдається скопіювати.