Гарячі бутерброди з яєчною пастою: зі столу зникають в одну мить

У кожної господині повинні бути варіанти смачних і ситних сніданків для всієї родини. Адже ранковий прийом їжі – один з найважливіших. Я завжди намагаюся нагодувати своїх рідних смачно і різноманітної. Один з улюблених варіантів для сніданку – гарячі сандвічі з яєчною пастою.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами iUkrayina

Нам знадобиться

  • Сіль, перець – за смаком.
  • Плавлений сирок – дві штуки.
  • Тостовий хліб – п’ять-шість шматків. Залежить від кількості людей, для яких будемо готувати.
  • Яйця – вісім штук.
  • Зелена цибуля – один пучок.
  • Шинка – 100-200 грамів.
  • Вода – один літр.

Ось і все, що нам знадобиться для приготування дуже смачного сніданку.

Рецепт приготування

Наливаємо в каструлю воду і ставимо на плиту. Кладемо в каструлю яйця. Включаємо. Доводимо до кипіння, а потім зменшуємо ступінь нагрівання. Варимо яйця протягом десяти хвилин. Вимикаємо плиту, зливаємо рідину. Заливаємо яйця холодною водою. Ми залишаємо остигати.

Беремо глибоку тарілку. Ріжемо в неї цибулю. Кладемо плавлені сирки.

Шинку нарізаємо на шматочки і теж складаємо в тарілку.

Все добре перемішуємо. Очищаємо від шкаралупи яйця, а потім дрібно нарізаємо їх.

Кладемо в тарілку. Ретельно перемішуємо.

Додаємо сіль і перець. Знову перемішуємо. У нас повинна вийти однорідна маса.

Включаємо духовку. Беремо деко і застеляємо його пергаментним папером. Беремо шматочки хліба і столовою ложкою намазуємо отриману масу.

Кладемо на деко. Таким чином поступаємо з кожним шматком хліба.

Якщо вони дуже великі, то можна розрізати навпіл або навіть на чотири частини. Маленьким дітям подобається їсти невеликі бутерброди. Ставимо деко в нагріту духовку.

Час приготування – десять-п’ятнадцять хвилин.

Дістаємо деко і даємо бутербродам трохи охолонути.

Потім викладаємо їх на тарілку. Подаємо до столу. Такий сніданок з великим задоволенням будуть їсти всі члени вашої родини, як дорослі, так і діти. Готуйте з задоволенням. Смачного!

Не вдається скопіювати.