Розповідаю, як я готую будь-яку печінку без борошна, без олії і без смаження: це дуже просто і смачно

Я часто готую різні страви з печінки, адже вона є просто незамінною в людському раціоні. Містить багато корисних мікроелементів та вітамінів, а ще, якщо правильно приготувати, є дуже смачною!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

Сьогодні ділюся з вами надзвичайно простим варіантом приготування печінки без борошна  та олії, навіть посуд не забрудните! 

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Печінка куряча 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сіль на смак
  • Перець чорний мелений на смак

ПРИГОТУВАННЯ:

Так ви можете готувати будь-яку печінку, адже рецепт дійсно універсальний. Спершу її потрібно ретельно промити, нарізати шматочками середнього розміру. 

Далі вам знадобиться невеличке деко або форма для випічки. Застеліть її фольгою, щоб утворилася чаша, та викладіть всередину шматки печінки. Ріпчасту цибулю потрібно очистити від лушпиння й нарізати півкільцями. Викласти поверх печінки, все посолити та поперчити на смак.

Тепер всі інгредієнти слід трішки перемішати. Не переживайте за сіль та перець, під час випікання спеції розподіляться рівномірно. Закрийте краї фольги та розігрійте духовку до 180 градусів. Помістіть туди печінку й випікайте близько 20-35 хвилин. Час приготування залежить від виду печінки. 

Смачного! Печінка буде дуже ніжною та ароматною і без додаткових спецій. Чудово поєднується з будь-яким гарніром!

Не вдається скопіювати.