Забута смачна радянська закуска з трьох інгредієнтів за копійки — крутіше ікри

Недорого, всього три інгредієнти і трохи вашого часу. Можна подавати навіть на святковий стіл. Така закуска з’їдається відразу — дуже смачною.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Інгредієнт

  • Оселедець — 1 шт.
  • Морква — 2 шт.
  • Плавлений сир — 90 грамів.

Приготування

1. Варимо дві морквини в підсоленій воді десь 30 хвилин, далі охолоджуємо в холодильнику хвилин 10.

2. Розібрати малосольний оселедець. Якщо в рибі попалася ікра ви просто щасливчик, ваше блюдо буде ще краще. Повністю видалити хребет і вирізати максимально все кісточки. Так само видаляємо шкуру.

3. Чистимо морквину і перекрутити всі інгредієнти через м’ясорубку (важливо, не робіть це в блендері). Все перемішати.

4. Подавати закуску з тостами.

Детальне приготування дивіться у відео-рецепті.

Смачного!

Не вдається скопіювати.