Ковбасу більше не купую. Готую її за швидким рецептом

Така соковита і неймовірно смачна домашня ковбаса готується дуже легко і просто. Результат здивує і вас, і ваших гостей. З лопатки і сала можна приготувати дивовижну страву. Вашій увазі представлений рецепт ковбаси.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя

Для того щоб приготувати ковбасу, необхідно підготувати певні компоненти. Ось список того, що нам обов’язково потрібно:

  • два з половиною метра свинячих кишок;
  • дві головки часнику;
  • половина маленької ложки свіжого меленого перцю;
  • дві маленькі ложки кухонної солі;
  • 1200 грамів свиної лопатки;
  • два лаврові листки;
  • 200 грам сала;
  • сто мілілітрів холодної води.

Покроковий рецепт приготування м’ясного делікатесу

Крок 1. Для початку необхідно нарізати м’ясо і сало кубиками, а потім покласти в глибоку ємність.

Крок 2. Додайте в миску воду, сіль, перець, подрібнений часник. Швидко перемішайте і залиште суміш в такому вигляді на десять хвилин.

Крок 3. Перед тим як надіти кишку на спеціальний верстат для формування ковбаси, потрібно її промити. На кінці не забудьте зав’язати вузол.

Ковбасу більше не купую. Готую її за швидким рецептом

Крок 4. Начиніть кишку м’ясом, але не щільно. Як тільки суміш закінчиться, зав’яжіть другий кінець.

Крок 5. Дайте ковбасі полежати в холодильнику близько п’яти годин, але перед цим зробіть отвори на відстані один від одного в три сантиметри.

Крок 6. По закінченню часу закип’ятіть воду у великій каструлі разом з лавровим листом. Варіть ковбасу протягом двадцяти п’яти хвилин. Щоб м’ясний виріб вийшло досить соковитим, температура води має бути щодня понад 85 градусів, тому стежте за цим.

Крок 7. Після 25 хвилин витягніть ковбасу з води і обсмажте на сковороді, так вийде дуже смачно. Обсмажувати необхідно з двох боків до утворення золотистої скоринки. Зачекайте, поки м’ясний виріб охолоне. Потім можете подавати до столу.

Не вдається скопіювати.