Відмінна страва до обіду: куряча печінка в пікантному маринаді

Готується печінка в пікантному медовому маринаді і поєднується з абсолютно будь-яким гарніром. Хоча ми вважаємо, що таку печінку краще всього подавати з картопляним пюре.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Необхідні продукти

  • куряча печінка — 500 гр
  • соєвий соус — 2 ст. л
  • мед — 1 ч. л
  • крохмаль — 2 ст. л
  • куряче яйце — 1 шт
  • хмелі-сунелі, сіль, перець

Починаємо приготування

  1. Печінку промиваємо і кладемо в миску. Додаємо до неї мед, соєвий соус, трохи солі, чорного перцю і хмелі-сунелі.
  2. Збовтуємо в мисці яйце і додаємо до печінки. Туди ж кладемо крохмаль і добре перемішуємо. У такому вигляді печінку залишаємо маринуватися на 20 хвилин.
  3. Через відведений час печінку викладаємо на розігріту сковороду і обсмажуємо протягом 3 хвилин з двох сторін на середньому вогні. Потім накриваємо кришкою і тушкуємо страву ще 2 хвилини. Важливо! Не тримайте довго печінку на плиті, адже тоді вона стане дуже сухою.
  4. Готову печінку перекладаємо на блюдо і подаємо до столу.

Печінка виходить у легкій тоненькій плівці. Завдяки цьому вона залишається соковитою, а також має цікавий і просто приголомшливий смак. Печінка довго зберігає соковитість і тому доведеться за смаком кожному, хто її спробуйте.

Приємного апетиту!

Не вдається скопіювати.