Торт без випічки з печива та згущеного молока
Як приготувати десерт без багатогодинного стояння біля плити, щоб побалувати себе і близьких простими і смачними солодощами? Вам на допомогу прийде печиво, згущене молоко, вершки, вершкове масло, сметана, горіхи, банани — всі ті продукти, які майже завжди можна знайти в будинку.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами УкрМедіа.
Тістечка без випічки печива і згущеного молока готуються максимум протягом півгодини і прекрасно вписуються як в щоденне, так і у святкове меню. Єдиний мінус — дієтичними солодощі не назвеш, тому з калоріями краще не перебирати. У цій статті ми зібрали 10 кращих рецептів тортиків на будь-який смак.
Простий торт без випічки печива та згущеного молока
Для приготування десерту зі смаком дитинства вам знадобиться всього три інгредієнта:
300-400 грам пісочного печива
Половина пачки вершкового масла
Банку згущеного молока
Для глазурі Шоколад
Печиво підійде будь — пісочне або галетне. Якщо збираєтеся робити тортик класичної квадратної або прямокутної форми, випічку варто брати такий же. Якщо «фантазійну гору», форма не має значення.
Масло дістаньте з холодильника і дайте час зм’якнути, потім ретельно змішайте з молоком або збийте міксером. Печиво руками розділіть на дрібні шматочки або використовуйте для цього кухонну качалку. Змішайте з кремом і перекладіть у форму. Зверху полийте розплавленим шоколадом. Потім відправте на кілька годин у холодильник — додаткового згущувача не знадобиться, оскільки згущене молоко прекрасно тримає форму.
Порада: для більш насиченого смаку можна додати в крем волоські або будь-які інші горіхи, сухофрукти та цукати.
Торт без випічки печива і вареного згущеного молока
Вам знадобиться:
- Півкілограма печива
- Стакан арахісу або волоських горіхів
- Банку вареного згущеного молока
- Пачка вершкового масла
- Склянка вершків будь-якої жирності
Печиво кришимо. Горіхи обсмажуємо на сухій сковороді і змішуємо в одній посуді з печивом.
За допомогою блендера збиваємо крем з розм’якшеного масла, вареного згущеного молока та вершків. Консистенція повинна нагадувати густу сметану.
Заливаємо кремом основу з горіхів і печива і акуратно перемішуємо ложкою. Далі перекладаємо суміш у застелену харчовою плівкою миску, накриваємо целофаном і відправляємо готовий торт на кілька годин в холодильник.
Перед подачею до столу перевертаємо, дістаємо з тарілки і прикрашаємо ягодами, фруктами, тертим шоколадом або цукатами — на що вистачить фантазії.
Торт без випічки печива і згущеного молока — класичний мурашник
Смак цього солодкого десерту знайомий кожному, а готується максимально просто.
Вам знадобиться:
- Півкілограма пісочного печива зі смаком пряженого молока
- Банку вареного згущеного молока
- ? склянки маку
- ? склянки кедрових горішків
- Кілька ложок звичайного молока
- 50 г вершкового масла
- 2 столові ложки меду
- ? склянки родзинок
- Лимон
Печиво розламуємо руками або за допомогою качалки. Мак на годину заливаємо гарячою водою, потім зливаємо рідину, що залишилася, і пропускаємо через м’ясорубку. Змішуємо з медом і звичайним молоком. Проварюємо до загустіння на повільному вогні протягом десяти хвилин. Родзинки промиваємо теплою водою і даємо трохи розбухнути. З’єднуємо з макової сумішшю. Туди ж додаємо цедру одного лимона і кедрові горіхи.
Переходимо до приготування крему. Згущене молоко змішуємо з вершковим маслом і збиваємо блендером, додаємо половину соку лимона і збиваємо ще раз.
Крем перемішуємо з печивом у глибокому посуді. Туди ж відправляємо макову суміш і перемішуємо повторно.
Торт у вигляді гірки викладаємо на плоску тарілку необхідного розміру, прибираємо в холодильник мінімум на шість годин. Перед подачею прикрашаємо шоколадом.
Торт без випічки печива, згущеного молока та сиру
Вам знадобиться:
- 700 г пісочного печива
- Пачка сиру
- Банку згущеного молока
- ½ склянки цукру
- Пачка вершкового масла
- Пакетик ваніліну
- 1/2 склянки молока
- 1 столова ложка меленої кориці
Сир пропускаємо через сито або м’ясорубку, змішати з корицею, половиною вершкового масла, цукром і ваніліном. Інше масло збиваємо зі згущеним молоком до однорідної консистенції. Таким чином у нас виходить два види крему.
Беремо роз’ємну форму для випічки. Викладаємо на дно шар печива і за допомогою кондитерського пензлика змащуємо молоком. Зверху покриваємо сирним кремом. Знову повторюємо шар печива, але наступним йде крем із згущеним молоком.
Шари чергуємо до завершення інгредієнтів. Зверху прикрашаємо крихтою із залишків печива, кокосовою стружкою і тертим шоколадом. Відправляємо на ніч у холодильник. Перед подачею знімаємо з форми обідок.
Торт без випічки печива без згущеного молока з желатином
Вам знадобиться:
- 1/2 кг бісквітного печива
- Півтора склянки кокосового молока
- 200 г кокосової стружки
- 1/2 кг сиру
- 100 г манної крупи
- 150 г цукру
- 1/2 літра молока
- Пакетик ваніліну
- Пакетик желатину (якщо ви дотримуєтеся вегетаріанської моделі харчування, замініть його агар-агаром)
- Солодкий фруктовий сироп, змішаний з водою, для просочення печива
- 200 мл вершків для збивання
З молока і манної крупи варимо звичайну кашу. Додаємо цукор, кокосову стружку і ванілін.
В окремому посуді змішуємо кокосове молоко з сиром. Вливаємо суміш в манну кашу і перемішуємо. Додаємо попередньо замочений у воді желатин або агар-агар і збиваємо міксером до однорідного стану.
Глибоку форму застеляємо харчовою плівкою. Викладаємо шар печива, поливаємо фруктовим сиропом, змішаним з водою, покриваємо кремом. Чергуємо коржі, поки не закінчаться всі інгредієнти.
Відправляємо в холодильник на кілька годин. Перед подачею перевертаємо торт на тарілку, знімаємо плівку і покриваємо збитими вершками.
Чізкейк без яєць і випічки
Вам знадобиться:
300 г печива
200 мл жирних вершків
1/2 кг сиру маскарпоне
3/4склянки цукру
150 г вершкового масла
15 г желатину або агар-агару
Желатин заливаємо половиною склянки теплої води і залишаємо набухати на годину. Печиво пропускаємо через м’ясорубку або подрібнюємо у блендері. Вершкове масло розтоплюємо, змішуємо з печивом і викладаємо на дно форми. Прибираємо в холодильник, поки буде займатися іншими інгредієнтами.
Желатин підігріваємо на плиті, ретельно перемішуємо і даємо охолонути.
Вершки збиваємо з цукром за допомогою блендера. Додаємо маскарпоне і перемішуємо ще раз. Масу викладаємо зверху коржа з печива, розрівнюємо і прибираємо в холодильник на чотири години.
Порада: у вегетаріанських рецептів желатин замінюється агар-агаром в пропорційному співвідношенні 1:1.
Торт-желе бите скло зі згущеним молоком
Вам знадобиться:
- 1 літр води
- 500 г згущеного молока
- Пакетик желе (або по половині двох видів)
- 20 г желатину або агар-агару
2 види желе висипаємо в різні ємності, заливаємо кожну половиною склянки теплої води і ретельно перемішуємо. Даємо півгодини набрякнути і перемішуємо ще раз. Потім ставимо в холодильник.
Желатин або агар-агар заливаємо 50 мл теплої води і залишаємо на годину. Доводимо до повного розчинення на водяній бані. Вливаємо в згущене молоко і ретельно перемішуємо.
Застигле желе з холодильника нарізаємо на кубики, викладаємо у форму і зверху заливаємо згущеним молоком, після чого знову відправляємо в холод до повного застигання. Дістаємо з форми і нарізаємо на порційні шматки. Надзвичайно простий і смачний десерт готовий!
5 правил ідеального без випікання торта
Такий торт повинен постояти в холодильнику не менше шести годин.
Щоб він не був надто сухим, не шкодуйте інгредієнтів для крему, інакше на виході у вас вийде те ж саме печиво, тільки надмірно солодке
Оформлювати страву в гірку простіше всього за допомогою глибокої миски, застеленому харчовою плівкою — після застигання акуратно витрусіть десерт і прикрасьте за смаком
Для прикраси використовуйте тертий шоколад, подрібнені горіхи, збиті вершки, кокосову стружку, різні фрукти і ягоди
Інгредієнтів, зазначених у рецептах, достатньо для восьми порцій, але не забувайте, що такий продукт надмірно калорійний
Біжіть швиденько на кухню і принесіть це диво для себе і рідних. Шалено приємного вам апетиту!