Банани, сир, 1 яйце: ніколи не думала, що буду готувати пиріг 3 дні поспіль

Простий в приготуванні, але надзвичайно смачний!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

Пиріг, який вразить вас своїм смаком — ніжний та ароматний, соковитий та апетитний, але радять його подавати в холодному вигляді. Десерт має ще одну перевагу — мінімальна кількість калорій в порівнянні з іншими солодощами. Сирний чізкейк чудово поєднується з іншими інгредієнтами, тому до базових компонентів я ще й додаю горіхи, сухофрукти і навіть кунжут.

Банановий чізкейк з сиром  — улюблена страва моїх дітей, тому тепер я готую її щовихідних.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Сир нежирний 500 г
  • Банани 6 шт.
  • Борошно пшеничне 2 ст. л.
  • Яйце куряче 1 шт.

ПРИГОТУВАННЯ:

  1. В чаші блендера потрібно подрібнити домашній сир, або ж пропустити його через м’ясорубку. Банан слід очистити й подрібнити в блендері разом з сиром. Можна розчавити фрукти виделкою й змішати з сирною масою. 
  2. До фруктового сиру слід ще додати 2 ст. л. пшеничного борошна та одне куряче яйце. Замісити тісто. Щоб пиріг мав цікавий аромат, можете додати ванілін, корицю або ж лимонну цедру. Інколи я до сирно-бананової маси додаю ще родзинки. 
  3. Форму для випікання слід ретельно змастити скибкою вершкового масла. Поверх масла ще посипати борошном й вилити сирне тісто. Розігріти духовку до 180 градусів й випікати пиріг протягом пів години. 

Сміло імпровізуйте, адже я вам розповіла класичний рецепт. Ви можете поливати чізкейк згущеним молоком або карамеллю, топленим шоколадом. Правда, я все-таки віддаю перевагу стандартному банановому смаку. Така випічка дійсно дуже смачна!

Приємного апетиту!

Не вдається скопіювати.