Неймовірно смачна картопля з болгарським перцем для всієї родини всього за пів години
Картопелька виходить дуже смачна, цілком самодостатня, може подаватися і в якості гарніру.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Рецепт цієї страви з іспанської кухні.
Картопелька виходить дуже смачна, цілком самодостатня, але може подаватися і в якості гарніру.
Інгредієнти:
- картопля — 5 середніх бульб
- 2 середні цибулини
- 1 великий болгарський перець
- 1-2 зубчики часнику
- солодка мелена паприка — 2 ст. л
- оливкова олія — 3 ст. л
- сіль
Як приготувати картоплю з болгарським перцем:
- Крупно наріжте картоплю і перець. Цибулю наріжте великими півкільцями. Часник дрібно нарубайте. Далі розжарте на сковорідці оливкову олію, викладіть цибулю та обсмажте на сильному вогні при постійному помішуванні 1-2 хвилини.
- Додайте перець і смажте на сильному вогні (при помішуванні) ще 2-3 хвилини.
- Додайте картоплю й обсмажуйте все разом ще 2-3 хвилини.
- Посоліть, додайте паприку. Ще раз все ретельно перемішайте, зменште вогонь, накрийте сковороду кришкою і готуйте під кришкою ще близько 20 хвилин до повної готовності картоплі.
- У самому кінці додайте нарізаний часник, обережно перемішайте і можна кликати до столу!