Знайома італійка навчила готувати яблучне експрес-печиво. Не натішуся рецептом
Я дуже люблю домашнє печиво, але як подумаю, що тісто потрібно буде тоненько розкатувати, потім вирізати його, потім знову розкатувати залишки, щоб з них знову вирізати печиво, то готувати випічку зовсім не хочеться… Але одна знайома з Італії розповіла мені, як можна приготувати моє улюблене печиво без цих рухів, так що тепер я тільки так її і готую.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя
Рецепт яблучного печива
Щоб приготувати цей ніжний, смачний і ароматний десерт, нам знадобляться такі інгредієнти, як:
- 200 г вершкового масла або м’який маргарин
- 200 г цукру
- 3/4 ч.л харчової соди
- 0,5 ч.л солі
- 2 ч.л кориці
- 2 яйця
- 2 склянки пшеничного борошна (або 1 склянка пшеничного + 1 склянка кукурудзяного борошна)
- 3-4 яблука
- ванілін
Як приготувати печиво з яблуками
І в першу чергу збиваємо яйця зі звичайним цукром, а потім додаємо туди ще і ванільний цукор, і продовжуємо збивати суміш до утворення піни.
Далі до яєць додаємо розм’якшене масло і знову все гарненько збиваємо до отримання однорідної маси.
Після цього в миску додаємо борошно з розпушувачем і вручну замішуємо густе тісто. Далі миємо яблука, чистимо їх від шкірки, видаляємо серцевину і нарізаємо їх на маленькі кубики, які вмішуємо в борошняну масу.
Ось і все, тепер залишилося лише зачерпувати отриману суміш ложкою і викладати її на деко, попередньо застелене пергаментом, щоб потім випікати печиво в духовці при температурі 170 ° С.
Коли печиво стане золотистим, його можна виймати їх духовки, посипати цукровою пудрою і апельсиновою цедрою і насолоджуватися приємним смаком!