Щоб сирники були пишними без борошна і соди, кладу секретний інгредієнт
Хитрий прийом під час приготування сирників, завдяки якому вони будуть повітряними і дуже смачними!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя
Інгредієнти
- яйце – 1 шт .;
- сир – 500 г;
- цукор – 40 г;
- ванільний цукор – 1 ч.л .;
- борошно – 3 ст.л. (для робочої поверхні).
Приготування
Додайте в сир яйце і цукор. Не додавайте дуже багато цукру, так як сирники можуть почати пригорати.
Потім додайте ванільний цукор і все ретельно перемішайте.
А тепер додайте секретний інгредієнт, завдяки якому сирники НЕ обпадуть навіть після охолодження: 2-3 столові ложки манної крупи. Залиште все на 20 хвилин.
Потім сформуйте сирники. Присипте стіл борошном, викладіть масу з сиру і манки, і сформуйте одну ковбаску. Після чого розріжте її на шматки (на майбутні сирники).
Обсмажте все на сковороді з олією з обох сторін до рум’яної скоринки на середньому вогні.
Ніжні, м’які і пишні сирники готові! Смачного!