Смачні та м’які булочки з сирною начинкою

На приготування цих булочок з сирною начинкою потрібно мінімум часу. Рецепт простий, впорається будь-яка господиня.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Випічка неймовірно смачна і м’яка. Рекомендую, приготуйте для своїх коханих.

Продукти

Для тіста:

  • Борошно пшеничне – 250 г
  • Сир – 170 г
  • Молоко – 100 мл
  • Цукор – 100 г
  • Соняшникова олія – 50 мл
  • Розпушувач – 2 ч. ложки
  • Ванільний цукор – 1 пакетик
  • Сіль – 1/3 ч. ложки

Для начинки:

  • Сир – 200 г
  • Крохмаль кукурудзяний – 1,5 ст. ложки
  • Цукор – 2 ст. ложки

Для посипання

  • Цукрова пудра

Рецепт приготування булочок

Спочатку приготуємо тісто.

Сир кладемо у велику миску, додаємо цукор, ванільний цукор і сіль.

Виделкою розтираємо все в однорідну масу. Вливаємо молока і олію.

Перемішуємо масу до однорідного стану.

Змішуємо розпушувач з борошном і просіюємо борошняну суміш в основну масу.

Починаємо замішувати тісто. Тісто має бути м’яким.

На час тісто прибираємо в сторону.

Поки тісто «відпочиває» приготуємо начинку.

У миску кладемо сир, додаємо цукор і кукурудзяний крохмаль.

Так само, виделкою розтираємо все в однорідну масу.

Припудрюємо стіл борошном і кладемо тісто.

Розкачуємо тісто качалкою в тонкий пласт, товщиною 3-5 мм.

Роликовим різаком для піци розділяємо на прямокутники.

На один кінець прямокутника кладемо столову ложку начинки.

Загортаємо в рулетики з начинкою.

Деко застеляємо пекарним папером і розкладаємо на нього заготовки булочок, швом вниз.

Розігріваємо духовку до 180 ° C і випікаємо булочки 25-30 хвилин.

За бажанням, гарячі булочки посипаємо цукровою пудрою. Смачного!

Не вдається скопіювати.