Неперевершено апетитний «Гуляш» зі свинини

Таку страву можна подавати з гарніром або в якості основної. Він дуже просто готується, а виходить приголомшливо смачним. М’ясо в гуляші виходить дуже соковитим і буквально тане в роті. Ви залишитеся в захваті від його дивовижного смаку.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Необхідні продукти

  • 500 грам свинини
  • 200 грам цибулі
  • 70 грам томатної пасти
  • 20 грам борошна
  • 2 лаврові листки
  • сіль, перець за смаком
  • 50 грам рослинної олії
  • 700 мілілітрів води
  • зелень

Покроковий процес приготування Гуляшу

М’ясо нарізаємо невеликими шматочками.

У сковороду наливаємо рослинну олію, нагріваємо і кладемо м’ясо. Обсмажуємо до рум’яного стану на сильному вогні.

Обсмажене м’ясо присипаємо борошном і обсмажуємо ще 5 хвилин. А потім вливаємо гарячу воду, додаємо сіль і перець за смаком. Туди ж кладемо томатну пасту і все перемішуємо.

Цибулю очищаємо, нарізаємо дрібними шматочками і додаємо до м’яса. Все добре перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні до м’якого стану (30-40 хвилин).

Готовий гуляш подаємо з будь-яким гарніром.

Не вдається скопіювати.