Пишні, соковиті біляші. Знайшла правильний рецепт багато років назад!

Цей простий рецепт допоможе приготувати дуже пишні біляші, які довго залишаються свіжими і м’якими.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно, 500 г;
  • дріжджі, 1.5 ч.л;
  • масло вершкове, 50 г;
  • олія соняшникова, 10 г;
  • цукор, 0.5 ст.л;
  • сіль, 1 ч.л;
  • молоко, 320 мл.

Для приготування фаршу візьміть:

  • фарш будь-який, 300 г;
  • цибуля, 300 г;
  • сіль, 0.5 ч.л;
  • перець, 1 ч.л;
  • олія соняшникова.

Процес приготування біляшів

Борошно просіваємо і з’єднуємо з сіллю, цукром і дріжджами, 1 ст.л олії і м’якого вершкового масла. Вимішуємо масу до однорідності і заливаємо теплим молоком.

Вимішуємо тісто до тих пір, поки маса не стане м’якою і не перестане липнути до рук.

Накриваємо тісто і ставимо в тепле місце на 2 години.

Фарш з’єднуємо з дрібно нарізаною цибулею, спеціями, сіллю.

Викладаємо тісто на посипаний борошном стіл, відокремлюємо шматочок і розтягуємо руками (качалкою не користуватися) в коржик. Викладаємо начинку, збираємо мішечок і защипуємо краї.

Пишні, соковиті біляші. Знайшла правильний рецепт багато років назад!

Обсмажуємо на розігрітій олії до рум’яності.

Не вдається скопіювати.