Ніжні рогалики з повидлом – рецепт приготування
Мої домашні рогалики з повидлом виходять на багато смачніше магазинних. Тісто дуже ніжне, розсипчасте і легке одночасно. Для начинки можна використовувати повидло або домашній мармелад.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка
Складові:
Для основи:
- 400 грам сиру домашнього:
- борошно – 1,5-2 склянки;
- цукор – 100 гр .;
- 50 грам масла (або маргарину);
- яйце – 1 штука;
- сметана – 1 ст.л .;
- розпушувач для тіста – 11 гр .;
- пакетик ваніліну.
- 300 грам повидла;
- чайна ложка цукрової пудри або цукор для посипання.
Масло перетріть з цукром, додайте сир, яйце, сметану, ванілін і розпушувач. Потім додайте борошно і замісіть м’яке тісто. Тісто розкачати в пласт, і наріжте його трикутниками.
На кожен трикутник покласти шматочок мармеладу або повидла, скрутіть трубочкою. Випікайте рогалики в духовці при температурі 180 ° С – 20-25 хвилин.
За 5 хвилин до готовності посипте рогалики цукром. А якщо будете присипати пудрою, то тоді, коли дістанете рогалики з повидлом з духовки. Смачного!