Смачна і корисна риба по-італійськи
Приготування риба займає не багато часу.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Інгредієнти
- 1 філе риби (тріска),
- 10 шт. оливок,
- 1 упаковка томатів протертих (або томатний сік, або влітку свіжі помідори),
- 2 зубчики часнику,
- паприка мелена,
- перець чорний молотий,
- сіль,
- цукор.
Як приготувати
Нарізати оливки половинками.
На сковорідку додати трохи рослинної олії, покласти туди ж нарізані оливки й пару зубчиків часнику. Помішуючи, злегка обсмажуємо.
Додати італійські протерті томати. Влітку в сезон помідор, можна додати й свіжі помідори.
У соус додати цукор, за смаком.
Рибка тріска. Підійде й інша. Нарізати тріску на шматочки, скропити лимонним соком, посолити, поперчити, посипати паприкою.
Викласти шматочки риби в томатний соус і протушкувати разом з оливками на невеликому вогні хвилин 8-10.
Подавати треба з пастою! Не зайвими будуть часточки лимона і листя салату. Влітку можна солодкі помідори покласти в тарілку.
Смачного!!!