Для цього салату не потрібно нічого варити – швидкий, смачний, свіжий салат

Салатик не тільки швидко і просто готується, але і виходить дуже красивим – якщо ви поставите його на святковий стіл, вашим гостям він точно припаде до смаку.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • огірки свіжі – 2 шт;
  • морква – 1 шт;
  • пекінська капуста – половина;
  • горошок і кукурудза консервовані – по маленькій баночці;
  • ковбаса копчена – 150 г;
  • зелена цибуля і зелень – по пучку;
  • часник – 2 зубчики;
  • сіль, перець, майонез або соняшникова олія.

Процес приготування

Капусту тонко шаткуємо, солимо і переминався руками.

Огірки ріжемо соломкою, морква натираємо на тертці для корейської моркви.

Змішуємо овочі, додаємо горошок і кукурудзу, нарізану зелень і зелену цибулю, ковбасу, порізану тонкою соломкою.

Часник дрібно січемо і додаємо в салат.

Перемішуємо і пробуємо, за смаком солимо і перчимо.

Заправити салат ви можете сметаною, натуральним йогуртом або соняшниковою олією.

Можна формувати салат в кільці і прикрасити його зеленню, розкласти порційно або подавати просто в салатнику.

Не вдається скопіювати.