Від якого супу на другий день залишиться порожня каструля

Моя родина не дуже любить перші страви, тому мені постійно доводиться шукати нові і цікаві рецепти супів, щоб привчити їх до правильного харчування. Цей курячий суп з сирними кульками, вони їдять з великим задоволенням, він виходить дуже ситним і смачним.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • вода або курячий бульйон – 2.5 л;
  • цибуля і морква – по 1 шт;
  • картопля – 5 шт;
  • олія соняшникова – 4 ст.л;
  • сіль, перець, зелень.

Для приготування сирних кульок необхідно:

  • сир голландський – 100 г;
  • борошно – 100-130 г;
  • масло вершкове – 2 ст.л;
  • сіль.

Суп з сирними кульками: процес приготування

Для сирних кульок натираємо на дрібній тертці сир, з’єднуємо його з вершковим маслом і борошном, солимо до смаку. Тісто має вийде м’яким, з нього ви повинні легко сформувати невеликі кульки, які покладіть в ємність і поки поставте в холодильник хвилин на 30.

Картоплю ріжемо так, як ви це робите для супів, кидаємо в каструлю в воду або бульйон.

Цибулю, порізану дрібними кубиками, терту моркву тушкуємо на соняшниковій олії і додаємо в суп.

Солимо і перчимо, варимо суп до майже готовності картоплі.

Додаємо сирні кульки і після закипання варимо 10 хвилин, ще додавши лавровий лист.

В кінці посипаємо суп нарізаною зеленню, варимо пару хвилин і знімаємо з плити.

Подаю такий суп зі сметаною, виходить дуже смачно.

Не вдається скопіювати.