Заливаємо гомілки молоком, спочатку тушкуємо, а вже потім доб’ємося хрусткої скоринки
Знову не вийшло приготувати соковите м’ясо? Адже курячі гомілки при смаженні звичайним способом часто стають сухуваті. Тому ми будемо готувати їх зовсім новим способом. Заллємо гомілки молоком і смажити будемо не відразу: спочатку тушкуємо, а вже потім доб’ємося хрусткої скоринки на великому вогні.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Інгредієнти:
- курячі — гомілки
- молоко — 300 мл
- вода — 200 мл
- сіль, чорний перець — 1 ч.л
Для панірування:
- борошно — 3 ст.л
- панірувальні сухарі — 3 ст.л
- спеції — базилік, чорний перець, перець чилі, сіль, паприка, куркума
- 1 яйце
- 3 ст.л молока
- рослинна олія для смаження
Приготування:
- Гомілки миємо й обсушуємо паперовими рушниками.
- Укладаємо курку в глибоку сковороду, вливаємо молоко і воду
- Додаємо чайну ложку солі і перцю, перемішуємо.
- Тушкуємо під кришкою протягом 30 хвилин.
- Змішуємо борошно, панірувальні сухарі, сіль, перець і спеції.
- Збиваємо яйця вінчиком, додаємо молоко і перемішуємо.
- Дістаємо гомілки зі сковороди і занурюємо в яйце, потім в панірувальну суміш і обсмажуємо в розігрітій рослинній олії до рум’яності.
- Готову страву подаємо до столу і насолоджуємося.
Смачного!