Просто загортаю фарш з будь-якою начинкою в фольгу і готую на сковорідці за 20 хвилин
Таку страву можна приготувати не тільки на вечерю для родини, але і на святковий стіл. Цю страву можна подавати, як в гарячому вигляді в якості м’ясної страви, так і в холодному в якості закуски, замінивши ковбасу або шинку. Виходить дуже смачно і цікаво, тому цей рецепт у багатьох приживеться. До того ж страва виглядає досить ефектно. Так що ви зможете здивувати близьких.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя
Які інгредієнти знадобляться:
- 600 г будь-якого фаршу;
- 12 перепелиних яєць (якщо курячі, то досить трьох);
- Зелень в залежності від смаку (тут шпинат);
- 40 г молока;
- 20 г або 2 ст. ложки вівсяних пластівців;
- Перець, спеції, сіль в залежності від смаку.
Переходимо до процесу приготування
Нагрійте молоко до гарячого стану і залийте ним вівсяні пластівці. Накрийте кришкою і залиште до тих пір, поки в пластівці не вбереться молоко.
Фарш посоліть, приправте улюбленими спеціями. Якщо будете кожен раз використовувати різні, то і смак буде інший. Тут ми приправили часником, перцем і мускатним горіхом.
Вівсяні пластівці додайте у фарш і перемішайте.
Відріжте три листа фольги розміром 40 на 30 см.
Відступіть 10 см від краю і викладіть третину фаршу.
Викладіть листя шпинату, а на них перепелині яйця. Можете взяти курячі, але їх доведеться подрібнити. А взагалі можете з начинкою фантазувати.
Загорніть за допомогою фольги в рулет і можете посипати зверху паприкою, щоб страва була яскравіша.
Всього з такої кількості інгредієнтів виходить три рулети.
Поставте на вогонь сковорідку, нагрійте і потім покладіть рулети. Обсмажуйте їх на вогні трохи менше середнього по 5 хвилин з кожного боку. Олію додавати не потрібно, сковорідка повинна бути сухою.
Після цього залийте рулетики на третину гарячою водою (вона повинна їх покрити).
Готуйте на вогні слабкої інтенсивності під кришкою 8-10 хвилин. Смачного!