Такі котлети в моїй родині розлітаються швидше м’ясних. Смачно, багато і недорого

Я більше нікого не знаю, хто б так готував котлети, як я. Котлеток виходить багато, і вони надзвичайно смачні. Ніхто з рідних не розуміє, що приготовлені вони з рибних консервів, а не свіжої риби. Такі котлети відразу подаються, як гарнір і як основна страва, залишається лише доповнити овочами або салатом з них.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя

Інгредієнти, які необхідні для приготування:

  • Шість картоплин (600 г);
  • Одна банка рибних консервів;
  • Одна цибулина;
  • Два яйця;
  • Сіль, перець в залежності від смаку;
  • Дві ст. ложки манки (можна обійтися без неї).

Для начинки потрібно взяти:

  • Два яйця;
  • 40 г сиру;
  • 30 г масла вершкового;
  • Третина ч. ложки солі.

Переходимо до процесу приготування:

Картоплю очистіть і її вага повинна складати після цього 600 г. Зваріть її до готового стану в підсоленій воді.

Злийте воду і перетворіть картоплю в пюре. Якщо картопля встигла охолонути, то натріть її за допомогою терки з великими отворами. Пюре нехай охолоне.

Цибулю наріжте у вигляді кубиків і обсмажте на невеликій кількості соняшникової олії.

Остиглу картоплю перекладіть в глибокий зручний посуд. Додайте цибулю, посоліть, поперчіть і вбийте яйця.

Такі котлети в моїй родині розлітаються швидше м'ясних. Смачно, багато і недорого

Рибні консерви розімніть, використовуючи вилку. Олію можете залишити, якщо хочете.

Тепер консерви перекладіть в картоплю і гарненько перемішайте.

Для начинки зваріть яйця в підсоленій воді, щоб вони не тріснули, а якщо навіть тріснуть, то не витечуть тоді.

Остиглі яйця наріжте у вигляді кубиків, сир натріть за допомогою терки і з’єднайте їх.

Такі котлети в моїй родині розлітаються швидше м'ясних. Смачно, багато і недорого

Додайте м’яке вершкове масло, посоліть і перемішайте. З начинкою закінчили.

Такі котлети можна приготувати і без начинки, теж вийде дуже смачно.

Наберіть одну ст. л. незвичайного фаршу і сформуйте коржик. Руки змочіть у воді, якщо у вас немає рукавичок.

На центр викладіть трошки начинки і скріпіть немов пиріжок. Обваляйте в борошні і панірувальних сухарях. З даної кількості фаршу маємо отримати 14-16 котлет.

Такі котлети в моїй родині розлітаються швидше м'ясних. Смачно, багато і недорого

Котлети можна, як посмажити на сковорідці, так і запекти в духовці. Ми ж розповімо про два варіанти.

Форму змастіть олією, покладіть котлети і відправте в духовку. Температура запікання – 200 °, час – 10 хвилин.

Такі котлети в моїй родині розлітаються швидше м'ясних. Смачно, багато і недорого

Після цього дістаньте, змастіть яйцем і поверніть в духовку ще на 10-15 хвилин, поки котлети не стануть рум’яними. Можете на кілька хвилин в кінці включити гриль.

На сковорідці такі котлетки смажаться точно також, як і звичайні. Налийте олію, нагрійте, покладіть котлети і смажте з однієї й іншої сторони до золотистого кольору.

Такі котлети в моїй родині розлітаються швидше м'ясних. Смачно, багато і недорого

Подавайте гарячими з овочами або салатом з них.

Такі котлети в моїй родині розлітаються швидше м'ясних. Смачно, багато і недорого

Не вдається скопіювати.